chrome firefox opera safari iexplorer

«Український щорічник» на 2018 рік вже у продажу

31 жовтня 2017 о 10:51

У Фонду «Рідна країна» є добра новина: вийшло друком вже восьме видання «Українського щорічника» – корисного, пізнавального, світоглядного щоденника ділового українця.

«Український щорічник–2018» традиційно містить 365 афоризмів та ілюстрацій про найвідоміші історичні, архітектурні та релігійні пам’ятки України, народний календар  на кожен день з прикметами і перлинами народної мудрості, відомості про свята українські й міжнародні, світські та релігійні. А видатні українці власними життєвими прикладами та досвідом спонукають зі сторінок видання до щоденної активної роботи.

На сторінках щоденника можна знайти авторів найвідоміших українських афоризмів і пісень; ознайомитись із мудрими заповітами Григорія Сковороди й Тараса Шевченка, прочитати, як Володимир Маяковський агітував вивчати українську мову, Антон Чехов – хвалив українських селян за веселість і водночас тверезість; відкрити для себе лірику Івана Франка у перекладі Анни Ахматової та дізнатися ще багато нового і цікавого.

Принцип  добору особистостей, які потрапили до Щоденника, авторський. Проте в його основі – ті люди, які народилися в Україні, присвятили їй своє життя, були виховані Україною або, перебуваючи поза її межами, всіляко підтримували та пропагували нашу рідну країну.

А для особистого творення майбутньої історії є окрема рубрика «Що я зробив для України», яка залишається у щорічнику незмінною.

Діловий щоденник українця також містить сторінки для щомісячного планування та перелік ювілеїв  за місяцями.

Як і попередній випуск, «Український щорічник-2018» матиме обкладинку двох кольорів.

Ціна «Українського щорічника» — 120 грн. Замовити Щорічник можна за телефонами: 068-955-15-23, (044) 253-53-30, а також на сторінці у Facebook.

Крім того, щорічник можна буде придбати і у книжкових магазинах. Адреси книгарень надамо згодом.

Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути