chrome firefox opera safari iexplorer

Колишні активісти Партії регіонів хочуть закрити легендарну біатлонну базу під Тернополем

04 квітня 2018 о 15:56
ternopoliany.te.ua

«Це просто випадково» — ініціатор збору підписів щодо закриття біатлонної бази у Підгородньому.За закриття біатлонної бази, розташованої у селі Підгороднє в Тернополі, яка вже не один десяток років готує професійних спортсменів, почали збирати підписи.

Про це розповів громадський активіст, член президії Федерації біатлону Тернопільської області Олександр Починок, який бореться за спасіння лижоролерної траси та з ініціативи якого нещодавно була створена комісія при Тернопільській облдержадміністрації щодо шкідливої роботи столярного цеху, розташованого в безпосередній близькості до біатлонної бази.

— Цех вже другий десяток років травить дітей, спортсменів та жителів наближених до нього будинків. Неодноразово ми звертались до різних служб, писали звернення, неодноразово фіксувались порушення роботи цього цеху. Більше того, ділянка, на якій побудовано цю будівлю, зареєстрована під житлову забудову. Пропри це все, власник цеху Ігор Хомко не виконав жодного припису і продовжує травити дітей та людей. Зараз ми домоглись того, що була створена комісія при ТОДА, яка має вивчити це питання. Ми вимагаємо заборонити експлуатацію цеху, після чого, згідно чинного законодавства, ця ділянка має використовуватись за цільовим призначенням. Однак дійшло до такого ідіотизму, що власник цеху поспілкувався з Віктором Мельником – жителем села Підгороднє, який раніше мав відношення до «Партії регіонів». Саме цей чоловік за чийогось сприяння (не важко здогадатись кого саме — прим. авт...) почав збирати підписи про закриття тренувальної бази олімпійського резерву з біатлону в Підгородньому, —  пояснив ситуацію Олександр Починок.

За нашою інформацією підписи почали збирати декілька місяців тому. Коли ж ми вирішили поспілкуватись з ініціатором – Віктором Мельником, він спершу повідомив, що про збір підписів нічого не знає, а згодом назвав це «чистою випадковістю».

— Перший раз чую, — відповів на наше запитання про збір підписів пан Мельник, а згодом зв’язався вдруге і додав: — Там ми збирали підписи чисто випадково. Так, чисто для себе.

Розділи: Суспільство