chrome firefox opera safari iexplorer

Розпочато реєстрацію на пробне тестування

10 листопада 2010 о 14:27

Сьогодні, 10 листопада, розпочинається реєстрація на пробне тестування, яке стане репетицією перед зовнішнім незалежним оцінюванням 2011 року.

Щоб записатися на тести, тепер не обов'язково їхати в обласний центр, досить до 10 грудня зареєструватися на сайті центру оцінювання якості освіти свого регіону.

За інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, пробне тестування відбудеться у квітні 2011 року.

Цього року пробне тестування коштуватиме на 20 гривень дорожче і складе 84 гривні за кожен предмет тестування, обраний при реєстрації.

Нагадаємо, пробне зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень – це добровільне тестування осіб, що мають намір вступати до вищих навчальних закладів, яке дає можливість їм ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

За матеріалами «Кореспондент» та «Освіта.ua»

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути