chrome firefox opera safari iexplorer

У Вінниці відкрився унікальний шоколадний центр для дітей

23 грудня 2010 о 16:48

Розважальний центр, в якому школярам покажуть і розкажуть, як виготовляється шоколад, відкрився на території Вінницької кондитерської фабрики.

Потрапити у диво-центр можуть не всі, а школярі 3-9 класів. Діти зможуть не тільки побачити процес виготовлення насолод, але і розгадати секрети їхніх інгредієнтів.

Для цього їм потрібно зробити інтерактивну подорож по 4 кімнатах, кожна з яких зберігає секрети цукру, шоколаду, смаку і запаху.

Екскурсія, що триває 1 годину і 45 хвилин, починається з зустрічі з «живим» роботом Робошеном.

Він розповідає про правила гри — у кожній з кімнат на дітей чекає певне завдання, впоравшись з яким вони отримають код, який знадобиться їм, щоб потрапити в наступну кімнату та в 4D-кінотеатр, а потім — у «Сховище» з подарунками.

Новий центр унікальний і єдиний в Україні — повністю автоматизований інтерактивно-освітній комплекс. Планується проводити не менше 6 екскурсій на день, а це значить, що в рік центр зможуть відвідати близько 40 тисяч дітей.

Після екскурсії кожна дитина отримає подарунковий набір — цукерки, іграшки і групове фото на пам'ять.

Розроблявся розважальний центр спеціально голландськими фахівцями в галузі створення дитячих парків розваг. Загалом на реалізацію проекту було витрачено 2 мільйони євро.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути