chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці пройде «Тиждень Євро»

21 січня 2011 о 11:55

25 січня у столиці стартує « Тиждень Євро-2012» з нагоди святкування 500 днів до старту європейської континентальної першості з футболу 2012 року.

У рамках урочистостей відбудеться низка заходів, повідомляє інформаційний центр «Україна-2012».

Зокрема, 26 січня заплановано засідання круглого столу з питань відбору та підготовки до турніру волонтерів та підписання угоди між КМДА та Радою ректорів Київського вузівського центру.

Наступного дня керівники міста планують відвідати деякі місця, що пропонуються для проживання вболівальників під час проведення чемпіонату — готелю «Хрещатик» та одного з київських гуртожитків.

Також 28 січня відбудеться засідання координаційною ради з питань реконструкції парків, скверів, озеленення та прикрашання приймаючого міста.

Крім того, у КМДА планують обговорити питання облаштування та благоустрою 1,5-кілометрової зони навколо НСК «Олімпійський».

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути