chrome firefox opera safari iexplorer

МВС хоче відбирати права у п’яних водіїв

07 лютого 2011 о 15:49

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов виступає за безальтернативність покарання за керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Як пишуть «Комментарии», про це міністр заявив сьогодні на брифінгу в Києві за результатами проведеної наради з керівниками підрозділів Державтоінспекції щодо дотримання законності під час несення служби.

За словами міністра, як показує практика, штрафні санкції за управління автомобілем в нетверезому стані не вирішують проблеми.

«Необхідно зробити санкцію цієї статті безальтернативною, зокрема – позбавлення прав», – сказав Могильов.

Також він зазначив, що на його переконання необхідно внести зміни щодо посилення відповідальності за невикористання водіями та пасажирами ременя безпеки, оскільки це, згідно зі статистикою, є основною причиною смертей і важких каліцтв внаслідок ДТП.

«Але всі ці зміни будуть обговорюватися і рішення будуть прийматися з урахуванням побажань громадян», – сказав міністр.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути