chrome firefox opera safari iexplorer

У квітні змонтують новий проморолик України

15 березня 2011 о 11:24

Роботу над новим промоційним роликом України як країни-організатора Євро-2012 завершать наприкінці квітня 2011-го року. Весь відеоматеріал для його створення вже відзнятий.

Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр інфраструктури Борис Колесніков.

За його словами, зараз розглядаються 2 варіанти щодо часу запуску відеоролика: «Ми думаємо, чи розміщувати кліп у травні-червні, напередодні сезону відпусток, чи все ж таки почекати до вересня», – каже Віце-прем’єр.

За словами Бориса Колеснікова, ролик, який поширюється в Інтернеті, де прикордонники грають у футбол – один із етюдів, який був запропонований, але від якого відмовилися.

«Він копіює португальський ролик. Те ж стосується і відео, яким себе презентувала Росія, коли виборола право провести ЧС-2018. Їхній ролик цікавий та смішний, але така ідея вже була свого часу використана», – резюмував Колесніков.

За його словами, основну увагу в промоції до Євро буде приділено приймаючим містам. «Кампанія буде побудована крізь призму емоцій – про те, як кожен українець чекає на Євро. Водночас, інтенсивна промокампанія України до чемпіонату розпочнеться після 2 грудня цього року, коли відбудеться жеребкування фінальної частини турніру і всі міста знатимуть, які збірні вони в себе будуть приймати», – наголосив Віце-прем’єр.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути