chrome firefox opera safari iexplorer

Вхід у київський ботсад подорожчає

07 квітня 2011 о 12:23

Наприкінці квітня вхід у Ботанічний сад імені Гришка подорожчає на п'ять гривень.

Як пише газета Сегодня, квиток для дорослих коштуватиме 20 гривень, а діти і студенти зможуть відвідати ботсад, купивши квиток за 10 гривень. Для пенсіонерів вхід залишиться безкоштовним.

У ботанічному саду подорожчання квитків пояснюють заборгованістю перед Київенерго.

«Ми заборгували Київенерго. Держбюджет нам нічого для цього не виділяє. А платити треба за всі послуги, добрива, саджанці, вивезення сміття. На це йдуть гроші за квитки», — сказав заступник директора ботсаду Микола Шумик.

Нагадаємо, згідно з повідомленням прес-служби столичної прокуратури, в ході перевірки було виявлено забруднення земельної ділянки на території ботсаду, чим державі нібито було завдано збитків на суму майже 3,5 млн гривень. За фактом неналежного виконання своїх службових обов'язків прокуратурою було порушено кримінальну справу стосовно директора ботсаду.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути