chrome firefox opera safari iexplorer

«Київстар» подарує ветеранам «Дзвінок фронтовому другу»

06 травня 2011 о 13:49

З нагоди Дня Перемоги компанія «Київстар» традиційно вшанує пам’ять полеглих у Великій Вітчизняній війні та привітає ветеранів і учасників війни з цим святом.

У рамках щорічної акції «Дзвінок фронтовому другу» «Київстар» створює умови для спілкування молоді і старшого покоління та надає ветеранам можливість безкоштовно зателефонувати бойовим побратимам, рідним і друзям у різних містах України, Росії і Білорусі.

9 травня з 09:00 до 16:00 щорічна акція «Дзвінок фронтовому другові» пройде в місцях святкових урочистостей у містах: Житомир (монумент Слави, Міський парк культури та відпочинку ім. Юрія Гагаріна), Черкаси (бульвар Шевченка, площа Слави), Чернігів (Червона площа – біля кінотеатру ім. Щорса, Пагорб Слави – біля Вічного вогню), Біла Церква (вул. Ярослава Мудрого), Умань (вул. Героїв Сталінграда), Васильків (вул. Шевченка).

Працівники «Київстар» візьмуть участь в акції у якості волонтерів — вітатимуть ветеранів, допомагатимуть їм телефонувати рідним і друзям, створюватимуть атмосферу поваги й турботи. Зв’язківці «Київстар» прагнуть нагадати молодому поколінню, як важливо дбати про ветеранів і самотніх людей похилого віку, допомагати та підтримувати їх, і запрошують усіх охочих приєднатися до доброчинної діяльності.

Додала Ольга Філіпенко

«Рідна країна»

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути