chrome firefox opera safari iexplorer

«Київстар» подарує ветеранам «Дзвінок фронтовому другу»

06 травня 2011 о 13:49

З нагоди Дня Перемоги компанія «Київстар» традиційно вшанує пам’ять полеглих у Великій Вітчизняній війні та привітає ветеранів і учасників війни з цим святом.

У рамках щорічної акції «Дзвінок фронтовому другу» «Київстар» створює умови для спілкування молоді і старшого покоління та надає ветеранам можливість безкоштовно зателефонувати бойовим побратимам, рідним і друзям у різних містах України, Росії і Білорусі.

9 травня з 09:00 до 16:00 щорічна акція «Дзвінок фронтовому другові» пройде в місцях святкових урочистостей у містах: Житомир (монумент Слави, Міський парк культури та відпочинку ім. Юрія Гагаріна), Черкаси (бульвар Шевченка, площа Слави), Чернігів (Червона площа – біля кінотеатру ім. Щорса, Пагорб Слави – біля Вічного вогню), Біла Церква (вул. Ярослава Мудрого), Умань (вул. Героїв Сталінграда), Васильків (вул. Шевченка).

Працівники «Київстар» візьмуть участь в акції у якості волонтерів — вітатимуть ветеранів, допомагатимуть їм телефонувати рідним і друзям, створюватимуть атмосферу поваги й турботи. Зв’язківці «Київстар» прагнуть нагадати молодому поколінню, як важливо дбати про ветеранів і самотніх людей похилого віку, допомагати та підтримувати їх, і запрошують усіх охочих приєднатися до доброчинної діяльності.

Додала Ольга Філіпенко

«Рідна країна»

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути