chrome firefox opera safari iexplorer

Пісню Міки Ньютон на Євробаченні ілюструватиме пісочна анімація

06 травня 2011 о 11:22

Міка Ньютон провела першу репетицію в «Еспріт Арені» (Дюссельдорф). Представниця України на «Євробаченні» піднялася на сцену не сама – її виступ супроводжується виставою пісочної анімації художниці Ксенії Симонової.

Під час прес-конференції Міка Ньютон розповіла, наскільки їй приємно було співати на великій сцені, вона залишилася задоволена якістю звуку і роботою команди організаторів, повідомляє Gazeta.ua.

«Мене дуже сильно вразила увага до деталей на всіх рівнях. Перед нашою першою репетицією ми були дуже стурбовані тим, як донести атмосферу нашого номеру, тому що практично нереальним здавалося відтворити на телеекрані синергію між солістом і художницею пісочної анімації. Але відеорежисер дійсно перейнявся нашим виступом і зрозумів нашу ідею. Він сам правильно розставив акценти у відеомонтажі», – підкреслила співачка.

«Коли я вперше послухала пісню «Ангел», я відчула щодо неї емоційну прив’язку. Мені дуже близький її сенс. Ангели серед нас, вони допомагають нам, коли це потрібно нам найбільше. Вони можуть бути нашими друзями або членами сім’ї, а можуть бути і зовсім незнайомцями. Ми всі здатні творити дива. Не треба бути чарівником, щоб змінювати світ. Він повернеться до вас абсолютно іншою стороною, якщо ви відкриєте своє серце іншим людям», – зазначила Ксенія Симонова.

Нагадаємо, Ксенія Симонова стала переможницею українського телешоу «Україна має талант». За останній рік вона набула широкої популярності далеко за межами України, шоу Ксенії проходять на найпрестижніших сценах світу.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути