chrome firefox opera safari iexplorer

Пляжі Києва до купального сезону не готові

27 травня 2011 о 12:31

Незважаючи на те, що купальний сезон стартує 1 червня, купатися поки не можна ні на одному столичному пляжі.
За словами прес-секретаря КП "Плесо" Ірини Тарасюк, жоден з них офіційно не готовий до початку сезону, пише Kievpress.net.

«Пляжі в Києві практично готові до пляжного сезону, навіть паспорти вже оформлені. Але СЕС їх поки не підписує», — заявила вона.

Наразі, за даними «Плеса», лише 2 пляжі — «Дитячий» і «Тельбін» підготовлені до сезону і чекають підпису у санепідемстанції.

На інших дев`яти пляжах заковика полягає в мобільних туалетних кабінках, яких поки немає, і в аналізі води в питних фонтанах.

Що стосується туалетних кабінок, то їх повинні встановити 30 травня, перед самим відкриттям сезону — «Плесо» вже навіть отримало обіцяне фінансування від міста і підписує контракт з постачальником.

А от з аналізом питної води справи кепські. Після дезінфекції питних фонтанів до роботи приступили лише «санітари» Дніпровського району, а це три пляжі.

На якісний аналіз потрібно не менше трьох днів, плюс — паперова тяганина, тому очікувати повної готовності інших пляжів до офіційного відкриття сезону першого червня, на жаль, не варто, відзначає видання.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути