chrome firefox opera safari iexplorer

Севастополь і Львів проведуть телеміст до Дня Перемоги

09 травня 2011 о 10:50

60-хвилинний телеміст «Львів — Севастополь», присвячений 66-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, проведуть сьогодні Львівська обласна і Севастопольська регіональна державні телерадіокомпанії.

Як повідомив у Севастополі генеральний директор Львівської обласної державної телерадіокомпанії Володимир ПАЛИГА, у телемості очікується участь ветеранів війни, представників керівництва і громадськості двох регіонів.

«Минулого року вперше, у півторагодинному форматі, пройшов такий телеміст, і я хотів би, щоб подібний зв`язок між нашими регіонами став традиційним. Думаю, він таким буде, і таким він, власне, вже стає», — сказав В.ПАЛИГА.

На його думку, «Україну роз’єднують політикани, з’єднувати повинні політики, але я вважаю, що найбільшу роль у цьому мають відігравати журналісти. Ми повинні об’єднувати Україну».

Телеміст відбудеться у прямому ефірі з 18.00 до 19.00.

 

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути