chrome firefox opera safari iexplorer

На Євро-2012 подало заявки вже 5 тис. охочих бути волонтерами

23 червня 2011 о 18:24

За перший тиждень подачі заявок від охочих працювати волонтерами на Євро-2012 заявок було подано більше, ніж за перший місяць до Євро-2008, заявив 23 червня на прес-конференції у Львові директор оргкомітету Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

«Сьогодні, якщо я не помиляюся, до нас поступило близько 5 тис. заявок від людей, які бажають працювати волонтерами, з 72 країн світу. Тобто до нас приїдуть не лише українці і поляки і будуть працювати, а будуть і інші, хто зможе, виходячи з вимог УЄФА, працювати волонтером», — зазначив Маркіян Лубківський.

Також Маркіян Лубківський наголосив, що за 1 тиждень до Євро-2012 заявки на те, щоб працювати волонтером на Євро-2012, подало більше людей, ніж за перший місяць до Євро-2008. Незабаром набір розпочнеться і у Львові, поінформував він.

Волонтерська програма, за словами М. Лубківського, має 20 напрямків, серед яких, зокрема, подієвий транспорт, на якому працюватимуть водії-волонтери.

20 червня на прес-конференції у Львові висловив керівник Суспільного проекту 2012, професор Варшавського університету  Анна Ґіза-Полєщук висловила переконання, що Євро-2012 потрібно використати для побудови сучасного волонтаріату.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути