chrome firefox opera safari iexplorer

Дні матчів «Євро-2012» у приймаючих містах зроблять вихідними?

02 квітня 2012 о 11:09

Як поінформували у департаменті «Євро 2012» Львівської міської ради, міста, які прийматимуть Євро, ініціюють оголосити дні матчів вихідними. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Таке рішення зараз розглядається в уряді. Йдеться про те, щоб у кожному з 4 міст дні проведення матчів були вихідними. Львову у цьому плані простіше, адже з трьох матчів, які прийматиме місто, два пройдуть у вихідні дні – у суботу та неділю. Ще один матч відбудеться у середу», – розповіли у департаменті «Євро 2012» ЛМР.

Нагадаємо, 8 червня відбудеться перший матч та відкриття турніру. У Львові відбудуться три матчі фінального турніру: 9 червня зіграють Німеччина та Португалія, 13 червня зустрінуться Данія та Португалія, і 17 червня – Данія і Німеччина.

В Україні матчі Євро-2012 відбуватимуться, крім Львова, у Києві, Харкові та Донецьку. Також матчі Євро-2012 прийматимуть польські міста Вроцлав, Краків, Познань і Гданськ.

Джерело: ZIK
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути