chrome firefox opera safari iexplorer

В приймаючих містах Євро-2012 очікується туристичний бум

27 березня 2012 о 09:34

Львів та область очікують на час проведення матчів чемпіонату Європи з футболу прибуття близько 10 тисяч уболівальників з Німеччини, а також 3-4 тис. — з Данії, імовірна кількість фанів з Португалії та Польщі ще підраховується.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Як зазначив заступник голови Львівської ОДА з питань Євро-2012 Володимир Губицький, очкується, що найбільша кількість уболівальників приїде до Львова з Польщі.

Чиновник поінформував, що підготовка пропускного пункту «Рава-Руська» до Євро-2012 вже майже завершена, на «Краковці» та «Шегинях» ще тривають відповідні роботи.

Згідно з жеребкуванням фінального турніру Євро-2012 у Львові свої матчі зіграють збірні Німеччини, Португалії та Данії. Для уболівальників діятимуть спеціальні митні коридори.

Як повідомляв УНІАН, станом на початок березня офіційне Агентство з розміщення вболівальників у Львові законтрактувало 7700 ліжко-місць у готелях та альтернативних закладах міста й області. З 2 грудня 2011 року працює офіційний багатомовний сайт Агентства з підготовки до Євро-2012, де виставлено на продаж місця в цих засобах тимчасового проживання.

Данські уболівальники розмістяться у фан-кемпінгу у львівському готельному комплексі «Бухта вікінгів».

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути