chrome firefox opera safari iexplorer

На головній арені Євро-2012 встановлено перше гігантське відеотабло

22 червня 2011 о 18:37

У вівторок, 21 червня, на НСК «Олімпійський» встановлено перше з двох кольорових світлодіодних (LED) відеотабло німецького виробництва площею 103,36 м. Про це повідомляє офіційний сайт головної арени Євро-2012.

Табло встановлено над північною трибуною стадіону. Воно не має аналогів в Україні та є одним з найбільших у Європі. Друге відеотабло буде встановлено найближчими днями над південною трибуною стадіону.

Відзначимо, що таке положення табло забезпечить гарну оглядовість панелей з усіх куточків глядацьких трибун. А здатність відображати до 4,4 трильйонів кольорів гарантуватиме яскраві та незабутні враження від перегляду гри усім гостям НСК «Олімпійський».

Під час матчів та спортивних змагань гості стадіону зможуть стежити на табло за рахунком, переглядати повтори гострих моментів гри та отримувати інформацію про гравців та склади команд.

Відеопанелі відображатимуть будь яку відео-, графічну та текстову інформацію у найвищій якості, тому можуть бути використані також під час культурно-розважальних заходів: концертів, виставок, ярмарок, презентацій.

Цікаво, що відеотабло спочатку зібрали на землі, а потім підняли та закріпили під вантовою конструкцією даху на 6 тросах. Максимальна вага кожного табло разом з монтажною конструкцією — 9,5 тонн.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути