chrome firefox opera safari iexplorer

Єврокубки тепер транслюватиме канал «1+1»

08 серпня 2011 о 12:41

УЄФА оголосив про передачу медіаправ на освітлення Ліги чемпіонів і Ліги Європи в сезоні 2011/12 компанії «1+1». Цей оператор безкоштовного телебачення змінив компанію «Поверхность» в якості УЄФА по трансляції єврокубків в Україні.

Канали «1+1» і «2+2» показуватимуть мінімум по одному матчу Ліги чемпіонів кожен ігровий тиждень, а також підбірку кращих моментів.

Програма «2+2» також транслюватиме по одному поєдинку Ліги Європи з раннього і пізнього потоку матчів плюс огляди туру. Ігри Ліги Європи за участю українських клубів і фінал Ліги Європи будуть показані по «1+1».

Українські футбольні уболівальники також зможуть спостерігати за обома турнірами в інтернеті на сайтах www.1plus1.ua і www.2plus2.ua, а також в мобільних мережах.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути