chrome firefox opera safari iexplorer

Перший матч на «Олімпійському» відбудеться 11 листопада

16 серпня 2011 о 17:52

На НСК «Олімпійський» перший футбольний матч повинен відбутися 11 листопада, а отже — до цього часу стадіон вже має бути відкрито.

Про це сказав сьогодні, 16 серпня, директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, відповідаючи на питання, чи визначено остаточну дату здачі головної спортивної арени країни.

«Анонсувати відкриття стадіону — це прерогатива віце-прем'єра, але для нас віхою оголошеною вже є 11 листопада. Тобто, коли відбудеться запланований матч Україна — Німеччина. До цього часу має відбутися відкриття», — сказав Лубківський.

З його слів, на першу декаду листопада Федерацією футболу України заплановано проведення двох товариських матчів: перший — це 11 листопада на «Олімпійському» зі збірною Німеччини, а 15 листопада товариський матч на арені у Львові зі збірною Австрії.

«Часу небагато, тому сьогодні особливе навантаження лягає і на будівельників, і на управлінські команди, щоб у повній готовності підійти до організації і проведення цих матчів. Це будуть своєрідні тестові події, під час яких можна буде подивитися на всі проблемні місця й ті, які потребують посиленої уваги, і ліквідувати всі недоліки на майбутнє», — підсумував Лубківський.

Нагадаємо, на початку серпня Кабінет Міністрів збільшив вартість облаштування функціональних зон навколо НСК «Олімпійський» до 362 мільйонів 220,45 тисячі гривень.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути