chrome firefox opera safari iexplorer

11 листопада — «футбольне» відкриття Олімпійського

13 жовтня 2011 о 14:58

11 листопада на оновленій арені Національного спортивного комплексу «Олімпійський» відбудеться товариський матч національних збірних України та Німеччини з футболу.

Про це повідомили у прес-службі НСК «Олімпійський».

Як зазначається, ця подія стане «футбольним» відкриттям стадіону.

Керівництво НСК «Олімпійський» та Федерація футболу України прийняли рішення щодо встановлення помірних цін на квитки, що дасть можливість відвідати гру найактивнішій частині вболівальників – студентам та школярам, фанатам з усіх регіонів України.

Зокрема, 50 тис. квитків на матч коштуватимуть по 20 грн. Ще 20 тис. квитків – в ціновому діапазон від 50-800 грн. Придбати квитки можна з 13 жовтня в касах Палацу Спорту та на сайті http://www.ufi.com.ua/

Як повідомлялося, 8 жовтня у Києві відбулась урочиста церемонія відкриття після реконструкції НСК«Олімпійський».

Реконструкція НСК «Олімпійський» розпочалася в серпні 2008 року. За цей час він перетворився на сучасну спортивну арену, що відповідає найвищим світовим стандартам.

У червні 2012 року на цій спортивній арені відбудеться фінальний матч Євро-2012.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути