chrome firefox opera safari iexplorer

Матч Україна-Франція: біля кас «Олімпійського» за квитками сотні людей

11 листопада 2013 о 15:54

11 листопада в касах НСК «Олімпійський» повен був початися продаж квитків на матч плей-офф кваліфікації чемпіонату світу-2014 Україна — Франція, який відбудеться 15 листопада у Києві. До сьогоднішнього дня квитки можна було придбати тільки в Інтернеті.

За повідомленнями користувачів у соціальних мережах, з самого ранку сотні людей вишикувалися в черги біля кас, але вони виявилися закритими. Пізніше до натовпу обурених вболівальників вийшов представник НСК « Олімпійський», який повідомив, що завтра, 12 листопада, в каси надійде 3000 квитків.

Ті ж, кому пощастило купити квитки в Інтернеті, зараз намагаються отримати їх у організаторів. Людям належить вистояти величезну чергу, яка розтягнулася ледь не по всій площі навколо «Олімпійського».

Нагадаємо, квитки на матч Україна — Франція з'явилися у продажу 24 жовтня і були доступні тільки через сайт UFI. Квитковий портал не витримував навантаження з першого дня, і забронювати квитки було дуже проблематично. 30 жовтня адміністрація сайту призупинила продаж, щоб обробити всі платежі.

Продовжити продаж квитків обіцяли 1 листопада о 12:00, потім відновлення роботи перенесли на 16:00, а надвечір 1 листопада на сайті з'явилося наступне повідомлення: «У зв'язку з повним бронюванням всіх виділених для продажу через сайт місць, продаж квитків на матч Україна — Франція закрито».

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути