chrome firefox opera safari iexplorer

Столичним водіям дозволили самим обирати номера для свого авто

07 серпня 2011 о 14:24

Автовласники Києва під час реєстрації зможуть самі собі обирати номерний знак, який сподобався.

В столичних ВРЕР над вікнами прийому документів знаходяться великі екрани, на яких перераховано більше ста номерних знаків, які є в наявності.

Водій має можливість обрати та отримати той номерний знак, який більше усього йому сподобався, повідомили у київському ДАЇ.

Відзначимо, це не єдине нововведення, яким порадувала столична Державтоінспекція водіїв. Зараз бажаючим обміняти своє старе посвідчення водія на нове, на якому вказано 50-річний термін дії, не потрібно вистоювати в чергах, щоб здати документи.

З 1 серпня поточного року ДАІ запустила електронну подачу документів на обмін через мережу інтернет.

На сайті управління ДАІ Києва можна заповнити заяву на обмін. Після того, як електронну заяву розгляне інспектор, водію визначать час, коли він зможе прийти з необхідними документами.

Такі нововведення, зі слів тимчасово виконуючого обов'язки начальника столичної Державтоінспекції Ігоря Опанасенко, значно скоротять час перебування водія у ВРЕР.

За його словами, тепер людям не доведеться стояти цілий день в черзі, щоб потрапити до віконця. А це, в сою чергу, впливає на продуктивність роботи та позитивний імідж Державтоінспекції.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути