chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкриють 10 інфоцентрів для туристів

16 серпня 2011 о 11:33

До Євро-2012 у столиці з'явитися понад 10 туристично-інформаційних центрів у місцях масового скупчення людей. Вони розташуються у центральній частині Києва, а також біля авто- та залізничного вокзалів.

Про це заявив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє інформаційний центр «Україна-2012».

Окрім того, за його словами, у Києві буде створена мережа туристично-інформаційних пунктів на території Київського метрополітену та на 41 зупинці громадського транспорту КП «Київпастранс».

У найближчих планах столичної влади створення київського туристичного порталу та просування його у найпопулярніших пошукових системах інтернету.

«Сьогодні ми розробляємо нові туристичні маршрути та оновлюємо ті, які були раніше. Також працюємо над реконструкцією історичних пам'яток. Крім того, у перспективі будівництво нових готелів та модернізація і реконструкція існуючих, встановлення 150 туристичних інформаційних стендів та забезпечення проїзду і паркування туристично-екскурсійного автотранспорту у центральній частині міста», — додав перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути