chrome firefox opera safari iexplorer

У «Парку Київська Русь» святкуватимуть Медовий Спас

12 серпня 2011 о 12:08

У «Парку Київська Русь» (село Копачів Обухівського району Київської області) 13-14 серпня відбудеться святкування Медового Спасу.

Як повідомили у прес-службі Парку, протягом двох днів бджолярі будуть ділитися секретами своєї справи.

За словами режисера театру «Парку Київська Русь» Олександра АНДРІЄНКА, родзинкою програми вихідних днів стане дегустація млинців і яблук з медом, а також князівської медовухи.

Для гостей Парку організатори підготували автентичну ігрову розважальну програму «Садко», ігрову програму ”Медовий млинець”.
Також шанувальники пізнавального відпочинку побачать виступ кінного театру ”Парк Київська Русь” — ”Турнір – піший воїн – кінний воїн”, ”Забави на князівському дворі”.

Театр «Парку Київська Русь» влаштує для дітей програму «Бджілка Божа» — з веселощами, жартами, забавами і конкурсами.
«Ми не лише розважаємо, а й залучаємо дітей до ігрової культури тисячолітньої давнини, яка, незважаючи на часову прірву, лишається колоритною та сучасною, навіть, якоюсь мірою, мудрою, прикладного значення», — сказав О.АНДРІЄНКО.

Після «медових» розваг на гостей свята чекає ристалище. Усі бажаючі зможуть взяти участь в турнірі «Лучник та латник». Аматори-реконструктори зійдуться на полі бою, аби продемонструвати свою силу і спритність. Хто кращий: лучник чи латник, покаже поєдинок.

Усі бажаючі зможуть пройти майстер-клас із володіння усіма видами середньовічної зброї – меч, спис, лук, щит, або разом з дітьми взяти участь у ”Шоу мильних кульок” та у конкурсі ”Найкраща скульптура із піску”.

Також на відвідувачів парку чекає яскравий церемоніал посвячення у жителі Давнього Києва і занесення їхніх імен у вічнозелене Родове Князівське Дерево.

«Парк Київська Русь» відкриється для гостей о 10.00.

Театралізовані вистави театру ”Парку Київська Русь” розпочнуться: 13 серпня о 12.00 і завершаться о 19.00; 14 серпня — о 12.00 і завершаться о 19.00.

Дістатися парку можна маршрутним таксі від станції метро «Видубичі» (зупинка біля супермаркету «Фуршет»).

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути