chrome firefox opera safari iexplorer

Українців визнали однією з найбільш ніжних націй Європи

23 серпня 2011 о 10:27

Згідно з результатами всеєвропейського дослідження, проведеного компанією Strategy One, українці - в п'ятірці найбільш ніжних націй. Як повідомляється, громадяни України посіли четверте місце в списку.

Найніжнішою нацією виявилися угорці, на другому місці — жителі Туреччини, на третьому місці розмістилися португальці. Росіяни опинилися на сьомому місці, завершують список чехи.

Згідно з результатами опитування, 39% європейців стверджують, що постійні стреси на роботі — основна причина їх закритості і неготовності проявляти ніжність до оточуючих. Аналогічний показник і по Україні. Лише 18% українців бачать причину недостатньої ніжності зі свого боку у відсутності часу на її прояв.

У той же час 52% всіх опитаних українців виявляють ніжність до оточуючих кілька разів на день. При цьому тільки 29% вважають себе досить ніжними, а 37% українців вважають, що вони фізично не можуть бути ніжніше, ніж є.

Дослідження проводилося у всіх країнах Європи. Було опитано 8300 чоловік у віці 18-65 років. У ньому взяло участь рівна кількість чоловіків і жінок.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути