chrome firefox opera safari iexplorer

Фільм про Кличків вразив Лос-Анджелес

30 вересня 2011 о 11:53

Біографічна кінострічка про найкращих боксерів світу братів Кличків дуже сподобалася мешканцям Лос-Анджелеса, яким днями був представлений фільм.

Про це розповів член ради директорів Залу боксерської слави Ігор Франк.

«Вся публіка була в захваті від цієї 112-хвилинної стрічки», — заявив Франк.

За його словами, показ відвідали багато відомих акторів, серед яких був брат Джулії Робертс — Ерік.

«Він просто розсипався в компліментах після перегляду картини. Та й критики віддали належне роботі Себастьяна Денхардта», — відзначив член ради директорів Залу боксерської слави.

Нагадаємо, що світова прем'єра фільму «Кличко» відбулася також у США — в квітні в Нью-Йорку на кінофестивалі Tribeca Film Festival.

Додамо, що кінострічка про братів-боксерів вийде в український кінопрокат 6 жовтня 2011 року. Українська версія назви фільму звучить як «Кличко. На рингу».

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути