chrome firefox opera safari iexplorer

Конкурс дитячих творів «Діти про свій рідний край» продовжено!

06 вересня 2011 о 16:14

До 20-річчя Незалежності України Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» за інформаційної підтримки світоглядного порталу «Рідна країна» та газети «Лівобережна» проводять конкурс дитячих творів «Діти про свій рідний край».

Участь у конкурсі можуть взяти діти дошкільного та молодшого шкільного віку, які можуть  надіслати на адресу організаторів свої малюнки (для дошкільнят) та твори (для дітей молодшого шкільного віку), в яких розповісти, як і чому вони люблять свій рідний край.

Переможці конкурсу отримають цінні подарунки – книги для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку, видані видавництвом «Веселка». Окрім того, кращі твори та малюнки будуть розміщені на порталі «Рідна країна» та надруковані у газеті «Лівобережна».

Конкурс триває більше місяця, і його організатори вже отримали безліч прекрасних дитячих малюнків та розповідей. Всі вони надзвичайно цікаві, красиві та щирі. Але це ще не кінець! Зважаючи на велику кількість бажаючих взяти участь у конкурсі, було прийнято рішення продовжити термін його проведення до 1 жовтня 2011 року.

Отож поспішайте! Ми чекаємо ваших розповідей та малюнків про свій рідний край.

Умови конкурсу

Малюнки (для дошкільнят) та твори (для дітей молодшого шкільного віку) необхідно надсилати до 1 жовтня 2011 року на електронну адресу: ridnakraina@ukr.net (формат файлу MS Word) або за поштовою адресою 02095, м. Київ, вул. Княжий Затон 21, 1 парадне, офіс 531.

В листі необхідно вказати дані про автора (поштову адресу, дату народження, школу, клас, за бажанням можна прикріпити фото).

Підсумки конкурсу будуть підведені після 1 жовтня 2011 року та оприлюднені на порталі «Рідна країна» і газеті «Лівобережна».

Говорячи про ідею проведення конкурсу, його ініціатор віце-спікер парламенту Микола Томенко сказав: «Любов до України розпочинається з любові до своєї малої батьківщини, свого рідного села, селища, міста, де народився та живеш». За його словами, саме з метою пропагування патріотизму у дітей з наймолодшого віку його Фонд і вирішив провести такий конкурс.

«Рідна країна»

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути