chrome firefox opera safari iexplorer

Проїзд у громадському транспорті Києва подорожчає до 2,45 грн

15 вересня 2011 о 12:33

Проїзд у громадському транспорті Києва повинен коштувати 2,45 гривні, заявив Глава КМДА Олександр Попов. При цьому чиновник підкреслив, що до певного моменту проїзд в транспорті дорожчати не буде.

«Об'єктивно проїзд в громадському транспорті потрібно збільшувати до 2,45 гривні. Ми цього не робимо і кожен місяць знаходимо ресурс, зокрема і за рахунок коштів Кабінету міністрів, щоб профінансувати цю різницю. Це нелегка ноша. Але, розуміючи, що у киян сьогодні багато проблем, ми хочемо хоч би певний час не збільшувати ціни на проїзд», — сказав Попов.

Сьогодні вартість проїзду в автобусах, тролейбусах і трамваях в столиці складає 1,5 гривні, в метро — 2 гривні. Керівництво Київського метрополітену при цьому неодноразово заявляло про необхідність підвищення вартості проїзду в метро.

Нагадаємо, на початку вересня проїзд в деяких маршрутках подорожчав до 3 гривень.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути