chrome firefox opera safari iexplorer

«Картка киянина» зробить інших жителів столиці людьми другого сорту

24 жовтня 2011 о 14:11

Олександр Попов намагається ввести картку киянина для того, щоб обмежити права приїжджих. Про це заявив депутат Київської міської ради, Олександр Бригинець.

«Картка киянина зроблена для того, щоб обмежити права приїжджих. Черновецький намагався зробити це багато разів, але це йому не вдавалося. Попову, схоже, вдасться. Тепер некияни в Києві стануть людьми другого сорту. Цікаво, що втілюють цей проект саме некияни!», -  зазначив Бригинець

Нагадаємо, соціальну картку киянина планували запровадити 1 січня 2011 року. І якщо раніше йшлося про запровадження цього проекту переважно на транспорті, то тепер влада столиці вирішила значно розширити сферу дії соціальної картки киянина. Тобто, завести на неї не лише право громадянина на безкоштовний проїзд, а й усі інші пільги, передбачені чинним законодавством. Йдеться, зокрема, і про отримання субсидій на оплату послуг ЖКГ.

Як повідомлялося, столична влада планувала впровадити соціальну картку киянина ще у 2009—2010-х роках.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути