chrome firefox opera safari iexplorer

На Вінниччині відкрили футбольну школу імені Бєланова та Блохіна

30 жовтня 2011 о 09:07

Відкрита школа футболу імені Бєланова і Блохіна.

Сталося це у Вінницькій області, де й було відкрито заклад під назвою «Вінницька обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа з футболу імені Олега Блохіна та Ігоря Бєланова».

Сам же Ігор Бєланов наступним чином прокоментував цю знаменну подію: «Вже протягом 5 років я багато разів бував у Вінницькій області та показував свій Золотий м'яч дітям, адже отримати його реально. Я був таким самим хлопчаком, бив об стіну м'яч і мріяв, щоб хто-небудь з відомих тренерів мене помітив і запросив. Я завжди їм говорив, що для того, щоб чогось досягти — потрібно для початку мріяти».

«Коли я грав у футбол і ми всіх громили — не було ніяких іноземців, і тому переконаний, що потрібно виховувати своє покоління дітей, і саме ця школа, яка зараз відкривається, може стати поштовхом у вихованні видатних українських футболістів», — сказав знаменитий форвард .

За словами Бєланова, він і Олег Блохін зроблять все необхідне для того, щоб школа процвітала.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути