chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відбудеться ІІІ Всеукраїнський з'їзд освітян

13 жовтня 2011 о 16:21

В Києві 28 жовтня відбудеться ІІІ Всеукраїнський з’їзду працівників освіти. Про це УНН повідомили у прес-службі МОНмолодьспорту.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України, відповідає за його організацію та проведення.

Завдання з’їзду – здійснити серйозний аналізі сучасного стану та проблем освітньої галузі, вітчизняного і світового досвіду у цій царині, визначити основні напрямки подальшого розвитку освіти. З часу проведення ІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти сталися значні структурні і якісні зміни. Зокрема, оновлено нормативно-правову базу, здійснено заходи щодо модернізації змісту організації освіти, запроваджено профільне навчання в середній загальноосвітній школі та зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень учнів.

Актуальним є впровадження в освіту найсучасніших інформаційно-комунікативних технологій, що мають стати пріоритетом розвитку освіти України.

Нагадаємо, з 28 вересня 2011 року триває громадське обговорення основного документа, який виноситиметься на розгляд з`їзду, – Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012 – 2021 роки.