chrome firefox opera safari iexplorer

Українка стала першою серед красунь семи континентів

13 жовтня 2011 о 15:08

Студентка із Сімферополя Ніна Астраханцева здобула перемогу в міжнародному конкурсі краси «Мiss 7 Continents» в Туреччині.

«Конкуренція була сильна. Дівчата навіть скандалили між собою. Але я в сварки не вплутуюся і перемогла», — розповідає Ніна.

Уже через місяць вона буде брати участь в Miss Earth в Бангкоку.

«Буду боротися за найкрасивішу в світі корону. Вона зроблена з білого золота, а учасниця з кожної країни привезе для неї дорогоцінний камінь. Крім того, я повинна буду представити відеоролик з екології. Думаю, він буде про захист повітря в Криму, про наші парки і шкоду від спалювання сміття», — розповідає красуня.

Miss 7 Continents Ніну нагородили двома тижнями відпочинку в Туреччині і грошовим призом.

Ніна Астраханцева — найтитулованіша кримська модель. Має титул віце-міс «Королева Криму-2009», титул «Віце-міс Model of the World»(2010 рік), є переможницею конкурсу «Miss Beauty Millennium International» (2011 рік).

Зараз отримує дві вищі освіти («міжнародна економіка» в Таврійському національному університеті ім. Вернадського і «міжнародне право» у Київському інституті міжнародних відносин).

Є кримським представником Всесвітньої ліги краси та моди, регіональним директором дитячих світових конкурсів краси.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути