chrome firefox opera safari iexplorer

Українка стала першою серед красунь семи континентів

13 жовтня 2011 о 15:08

Студентка із Сімферополя Ніна Астраханцева здобула перемогу в міжнародному конкурсі краси «Мiss 7 Continents» в Туреччині.

«Конкуренція була сильна. Дівчата навіть скандалили між собою. Але я в сварки не вплутуюся і перемогла», — розповідає Ніна.

Уже через місяць вона буде брати участь в Miss Earth в Бангкоку.

«Буду боротися за найкрасивішу в світі корону. Вона зроблена з білого золота, а учасниця з кожної країни привезе для неї дорогоцінний камінь. Крім того, я повинна буду представити відеоролик з екології. Думаю, він буде про захист повітря в Криму, про наші парки і шкоду від спалювання сміття», — розповідає красуня.

Miss 7 Continents Ніну нагородили двома тижнями відпочинку в Туреччині і грошовим призом.

Ніна Астраханцева — найтитулованіша кримська модель. Має титул віце-міс «Королева Криму-2009», титул «Віце-міс Model of the World»(2010 рік), є переможницею конкурсу «Miss Beauty Millennium International» (2011 рік).

Зараз отримує дві вищі освіти («міжнародна економіка» в Таврійському національному університеті ім. Вернадського і «міжнародне право» у Київському інституті міжнародних відносин).

Є кримським представником Всесвітньої ліги краси та моди, регіональним директором дитячих світових конкурсів краси.

23 жовтня

Інші дати
Народився Пилип Козицький
(1893, с. Летичівка, Черкаська область – 1960) – український композитор, музикознавець, педагог, громадський діяч. Один з організаторів і керівників Музичного товариства імені Миколи Леонтовича.
Ой одна я, одна, Як билиночка в полі, Та не дав мені бог Ані щастя, ні долі. Тілько дав мені бог Красу – карії очі, Та й ті виплакала В самотині дівочій. (слова Тараса Шевченка, музика Пилипа Козицького)
Розгорнути