chrome firefox opera safari iexplorer

Українка змагатиметься у конкурсі Міс Земля 2011

02 листопада 2011 о 11:14

Володарка титулу «Міс Крим Земля» Ніна Астраханцевапредставить Україну на одному з найзнаменитіших і найдорожчих конкурсів краси в світі «Міс Земля». Фінал конкурсу відбудеться 4 грудня на Філіппінах.

Спеціально для конкурсу кримський дизайнер Юлія Гелеверя протягом 2 місяців створювала костюм амазонки, на який пішло більше 200 фазанів і павичів пір'я.

«Мій костюм унікальний — зміїна шкіра і головний убір символізують мудрість амазонок, а крило з пір'я павича символізує 4 стихії і відродження землі», — розповіла Астраханцева.

Той же дизайнер працює над вечірньою сукнею — якою вона буде, залишиться інтригою до фіналу. Ніна лише повідомила, що для її декору замовлений італійський кришталь.

«Національний костюм виконаний у традиційних кольорах: білому і червоному,»хвіст"обшитий більше 100 маками і відображає картину кримського поля. Решту предметів гардеробу, думаю, придбаю в Парижі, куди незабаром поїду", — каже дівчина.

Після того, як Ніна візьме участь у конкурсі, вона планує з головою піти в навчання — взимку у неї сесії відразу в двох вузах. Вона закінчує магістратуру на факультеті Міжнародних відносин у ТНУ ім. Вернадського в Сімферополі і вивчає міжнародне право в КІМО.

У модельному бізнесі Ніна з 14 років. Її зріст — 179 см, об'єм грудей — 88 см, талія — 61 см, стегна — 91 см. Ніна — найтитулованіша кримська модель. Дівчина намагається багато подорожувати, мріє подивитися Париж і всю Азію. За рейтингами азіатських ЗМІ, Ніна — реальна претендентка на перемогу.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути