chrome firefox opera safari iexplorer

Українські кікбоксери вибороли вісім медалей на ЧС

31 жовтня 2011 о 12:03

Українські спортсмени вибороли вісім медалей на Чемпіонаті світу з кікбоксингу WAKO. Про це УННповідомили у прес-службі Державної служби молоді та спорту.

Золоті нагороди здобули Дмитро Безверхий (у категорії до 57 кілограм), у категорії до 81 кілограм — Дмитро Кирпань та у категорії до 55 кілограм Катерина Соловей.

Срібні медалі здобули у категорії до 63 кілограм Костянтин Деморецький та у категорії до 86 кілограм Юрій Зубчик.

Бронзові нагороди вибороли у категорії до 84 кілограм Ігор Приходько, у категорії до 48 кілограм Віра Макресова та у категорії до 56 кілограм Надія Хаєнок.

Загалом у змаганнях взяли участь 800 спортсменів із 61 країни світу.

Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін привітав українських спортсменів зі здобутими нагородами та побажав подальших перемог у змаганнях.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з кікбоксингу WAKO проходив у Скоп’є (Македонія) з 23 по 30 жовтня 2011 року.

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути