chrome firefox opera safari iexplorer

За розклеювання оголошень – штраф 1700 гривень

17 жовтня 2011 о 14:19

Столична влада вирішила штрафувати за несанкціоноване розклеювання оголошень на елементах благоустрою Києва.

Тим, кого спіймають за таким заняттям, загрожує штраф у 340 — 1700 гривень, повідомляє прес-служба мерії.

За словами начальника Головного управління контролю за благоустроєм Сергія Садового, порушники часто розміщують оголошення на опорах освітлення, огорожах, дверях під’їздів, на зупинках громадського транспорту.

«Проте порушників необхідно карати, адже Київ має бути чистим і комфортним. Наразі за розміщення рекламних оголошень в непризначених для цього місцях порушникам доведеться заплатити штраф у розмірі – 1 тисяча 700 гривень», – наголосив чиновник.

Він додав, що працівники профільного управління щоденно виявляють порушників, на яких складаються протоколи про адміністративне правопорушення зі штрафом для громадян – від 340 до 1360 гривень, для посадових осіб – від 850 до 1700 гривень.

Так, з початку року спеціалістами Головного управління контролю за благоустроєм спільно з районними відділами благоустрою порушникам виписано 642 попереджувальні приписи та складено 182 протоколи про адміністративні правопорушення.

У мерії наголосили, що торік КП «Київміськсвітло» очищення понад 20 тисяч опор стовпів обійшлось у понад 2 мільйони гривень.

Зокрема, на очищення одного стовпа з бюджету витрачають від 85 до 100 гривень.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути