chrome firefox opera safari iexplorer

Грандіозний фестиваль подарунків проведуть в столиці. Програма

18 листопада 2011 о 11:00

24 по 27 листопада у Палаці дітей та юнацтва пройде фестиваль подарунків «Кришталева казка».

За словами організаторів, на відвідувачів фестивалю чекає виставка авторських ляльок та ведмедиків Тедді з різних країн світу, виставка-ярмарок авторських творів та багато іншого

Також під час фестивалю пройде майстер-шоу кращих шоколатьє і майстрів кондитерської справи. Усі охочі зможуть везти участь у дегустації страв, майстер-класах з орігамі та ікебани, каліграфії, ліпнини з глини.

Крім того, на відвідувачів чекає відкриття Першого у світі музею Школи магії і чаклунства, виставкова інсталяція «Таємничий ліс» тв яскраві флешмоби-сюрпризи кожного дня о 14.00.

Програма фесту:

24 листопада - «Чарівна лялька». У цей день відбудуться лекції з історії мистецтва авторської ляльки, майстер-класи від відомих художників лялькарів, презентація ляльок та ведмедиків з шоколаду, майстер-класи майстрів україно-японського центру: каліграфія, екібана, орігамі, святковий концерт та інше.

25 листопада - «Дорогоцінна феєрія». Лекція про дорогоцінне каміння і показ колекції ювелірних виробів, демонстрація колекцій авторських ювелірних виробів, показ колекції вечірніх суконь від кутюр від Діани Дорожкіної, майстер-клас про моду, концерт «Перлини Києва», дегустаія колекційних вин тощо.

26 листопада - «День Нарождення Ведмедика Тедді». У цей день відбудуться лекції з історії Теддіків, майстеркласи відомих художників-теддістів,  інсценування «Вінні Пуха», святкова концертна програма, презентація шоколадних ведмедиків Тедді зі Львова, дегустація меду, рольова гра: «За що ми любимо Вінні-Пуха?» та багато іншого.

27 листопада - «Шоколадна казка». У цей день гостей Фестивалю чекає дегустація шоколаду і фруктових фондю з шоколадних фонтанів, майстер-класи шоколадних десертів і цукерок від відомих шеф-кухарів, скульптури, іграшки і подарунки з шоколаду, концерт, феєрверк метеликів та вогняна феєрія-шоу.

Фестиваль проходитиме у Палаці дітей та юнацтва (вул. Мазепи, 13) з 11.00 до 19.00. Вхід вільний.