chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде Міжнародна виставка-ярмарок листівок

26 листопада 2011 о 09:17

З 8 по 17 грудня вперше в Україні у приміщенні Головного Поштамту країни (м. Київ, вул. Хрещатик 22) проходитиме «Міжнародна виставка-ярмарок листівок».

Про це «Рідній країні» повідомили організатори виставки.

Дана виставка-ярмарок — це унікальна можливість для типографій і видавництв, що працюють у сегменті виробництва і продажу листівок, продемонструвати високий рівень професіоналізму і дизайнерського мистецтва та стати переможцем першого міжнародного конкурсу листівок.

Кошти, залучені під час проведення заходу і після ярмаркового розпродажу, будуть використані на допомогу бенефіціарам проекту «Відродження української поштової листівки».

Для довідки

У всьому світі поштові листівки є гарною та цікавою нагодою не тільки нагадати про себе через вітання, яке написано власноруч, але і можливістю робити добрі справи.

На жаль, наші традиції використання поштових листівок, за різних обставин, втрачаються. У 1985 році тільки через Київську дирекцію УДППЗ “Укрпошта” проходило близько 25 тон поштових листівок. Зараз цей показник не сягає навіть 1 тонни.

Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» спільно з Київською дирекцією УДППЗ “Укрпошта” у жовтні 2011 року розпочав реалізацію соціального проекту «Відродження української поштової листівки».

Мета проекту: відродити традиції купівлі та відправлення поштових листівок по Україні та за кордон на національні та родинні свята (більше 15 свят протягом календарного року) задля залучення благодійних пожертв, що будуть прозоро скеровані на реалізацію соціальних проектів конкретним бенефіціарам (медичні заклади, притулки для тварин тощо).

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути