chrome firefox opera safari iexplorer

Жертв «Еліти-центру» селять в недобудовані квартири

25 листопада 2011 о 10:28

Частина жертв будівельної афери «Еліти-центру», яка 16-го серпня цього року отримала ключі від новеньких квартир, і досі не відсвяткували новосілля через те, що дім не здали в експлуатацію.

Після пафосного відкриття новобудови, на якому була присутня практично усі верхівка столичної влади, у будинку відключили воду, світло, а опалення так і не запустили.

Здати будинок в експлуатацію «за два тижні» власникам квартир обіцяють уже четвертий місяць. Багато родин, які розраховували на переїзд, наразі змушені перебиватися орендованим житлом, одночасно виплачуючи кредити.

При цьому, за словами власників помешкань, новобудову наразі консервують: засипають сіль у систему водопостачання, планують знімати батареї і навіть не думають щось там запускати.

У пункті роботи з інвесторами, що стоїть просто під будинком, людей відсилають до «Київміськбуду».

«Зараз не дають воду, бо будуть морози, щоб не прихватило.  Були маленькі затримки з теплом, бо тепломережа в яку ми повинні були  врізатися не діюча, тому ми від будинку перекладали тепломережу», заявив віце-президент компанії Василь Козачук, пообіцявши до першого грудня впоратися з усіма негараздами.

Варто відзначити, що до відключення комунікацій будівельники запевняли, що у багатоповерхівку можна в'їхати хоч зараз.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути