chrome firefox opera safari iexplorer

Будиночок Святого Миколая працюватиме у столичному парку Шевченка

13 грудня 2011 о 13:58

19-26 грудня у столичному парку ім.Т.Шевченка працюватиме казковий будиночок Святого Миколая, передає УНН.

Кияни та гості міста всією родиною можуть завітати до казкових персонажів. Діти спілкуватимуться зі Святим Миколаєм та його помічниками, отримають подарунок та фото на згадку, візьмуть участь у творчих майстер-класах.

Вони зможуть розмалювати іграшку, зробити аплікацію або новорічну листівку, освоїти техніку паперопластика та ліплення з солоного тіста. Крім того, їх навчатимуть графіці, малюванню олівцями та фломастерами.

Дорослі ж матимуть нагоду подарувати казку малюкам, обділеним увагою, долучившись до збирання подарунків (іграшок, одягу, книг) для дитячих будинків. Пункт збирання допомоги буде розміщений у самому будиночку.

Графік роботи будиночку Святого Миколая: 19-26 грудня з 11:00 до 16:00.

 

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути