chrome firefox opera safari iexplorer

Чим ближче до дати відправлення, тим дорожчими будуть квитки на потяги

21 грудня 2011 о 09:14

Залізничні квитки в Україні планують продавати за авіаційною схемою, заявив Міністр інфраструктури УкраїниБорис Колесніков під час свого візиту до Південної Кореї з нагоди передачі нашій країні першого швидкісного потягу виробництва «Hyundai Rotem».

За новими правилами продаж квитків починатиметься за 90 діб з мінімальної ціни, а з наближенням дня відправлення потягу вони будуть дорожчати.

«Ми плануємо інтенсифікувати продаж квитків через Інтернет. Купити квитки через автомат можна буде через 6-8 місяців. Запровадити цю систему буде нелегко, адже потрібно щоб автомат „пропускав“ гривню, і був багатофункціональним, розумів систему продажу квитків, і можна було роздрукувати квиток», – наголосив Борис Колесніков.

Як повідомлялось, ціна квитка на швидкісний поїзд «Hyundai», завдяки якому відстань від столиці до Харкова можна буде подолати за 3,5 години, до Львова – за 4,5 години, до Донецька – за 5,5 годин, складе приблизно 220 грн.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути