chrome firefox opera safari iexplorer

Гостям Євро покажуть «11 унікальних місць української столиці»

26 грудня 2011 о 14:45

Головне управління з питань підготовки Євро-2012 Київської міської державної адміністрації завершило розробку першого флаєру та Z-карти українською та англійською мовами «11 унікальних місць Києва».

Вони мають стати своєрідними довідниками для туристів та вболівальників єврочемпіонату, які завітають до Києва влітку 2012 року, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

Завдяки своїй компактній формі, флаєри та Z -карти є дуже зручними у користуванні, пише сайт. Вони містять коротку довідку про 11 візитівок Києва та схематичне їх розміщення на карті центральної частини міста.

До переліку унікальних місць української столиці, зображених на путівниках, увійшли: Собор святої Софії, Михайлівський Золотоверхий собор, Собор святого Володимира, Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Золоті ворота, Маріїнський палац та парк, пам’ятний знак на честь засновників Києва, Будинок з химерами, Андріївський узвіз, Національна опера України імені Тараса Шевченка, парк та пам’ятник Тарасу Шевченку.

Окрім зазначеного, на Z-карті надрукована схема ліній київського метрополітену.

Наразі уже готові 25 тисяч примірників флаєрів та Z -карт.

На часі, інформують у Головному управлінні з питань підготовки та проведення Євро-2012 – підготовка аналогічних флаєрів та Z -карт, які інформуватимуть гостей столиці про НСК «Олімпійський» та фан-зону Києва.

Довідка

Z-карта являє собою паперовий носій особливого формату, кількаразово складений між двома твердими обкладинками. Розмір Z-карти ідентичний розміру звичайної банківської картки.

Переглянути макети флаєрів та Z-карт можна тут.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути