chrome firefox opera safari iexplorer

Кабмін затвердив проект держбюджету-2012

21 грудня 2011 о 22:21

Кабінет Міністрів затвердив проект державного бюджету на 2012 рік. Про це журналістам після позачергового засідання уряду повідомив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.

«Погодили бюджет. Закладено ті (параметри), які є», — сказав Присяжнюк.

З його слів, бюджет було схвалено з тією ціною на газ, що раніше була розрахована.

«Зібралися (на позачергове засідання) тому, що ще 2 дні працює Верховна Рада, і бюджет треба приймати», — сказав у свою чергу міністр культури Михайло Кулиняк.

При цьому він уточнив, що у випадку домовленості з Росією за новою ціною на газ проект держбюджету буде відкорегований.

Відповідно до повідомлення прес-служби Кабміну, рішення про розгляд проекту держбюджету на 2012 рік на позачерговому засіданні уряду було прийнято після консультацій із Президентом Віктором Януковичем.

«Сьогодні уряд має намір... увечері передати його у Верховну Раду для того, щоб завтра бюджетний комітет парламенту його розглянув і в п'ятницю виніс на розгляд народних депутатів, щоб бюджет набув чинності з 1 січня 2012», — сказано у повідомленні.

Прес-служба зазначає, що, зі слів прем'єр-міністра Миколи Азарова, не можна ставити бюджетний процес у залежність від термінів досягнення домовленостей з Росією.

Як повідомляли Ukranews, у ЗМІ з'явилася інформація, що 7 грудня Азаров дав розпорядження готувати «жорсткий варіант» державного бюджету-2012 за ціною на газ не менше ніж 400 доларів за 1 тис. кубометрів і вносити такий документ на розгляд Верховної Ради. Також йшлося, що після зустрічі із Президентом Віктором Януковичем Азаров був сильно роздратований.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути