chrome firefox opera safari iexplorer

Кабмін затвердив проект держбюджету-2012

21 грудня 2011 о 22:21

Кабінет Міністрів затвердив проект державного бюджету на 2012 рік. Про це журналістам після позачергового засідання уряду повідомив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.

«Погодили бюджет. Закладено ті (параметри), які є», — сказав Присяжнюк.

З його слів, бюджет було схвалено з тією ціною на газ, що раніше була розрахована.

«Зібралися (на позачергове засідання) тому, що ще 2 дні працює Верховна Рада, і бюджет треба приймати», — сказав у свою чергу міністр культури Михайло Кулиняк.

При цьому він уточнив, що у випадку домовленості з Росією за новою ціною на газ проект держбюджету буде відкорегований.

Відповідно до повідомлення прес-служби Кабміну, рішення про розгляд проекту держбюджету на 2012 рік на позачерговому засіданні уряду було прийнято після консультацій із Президентом Віктором Януковичем.

«Сьогодні уряд має намір... увечері передати його у Верховну Раду для того, щоб завтра бюджетний комітет парламенту його розглянув і в п'ятницю виніс на розгляд народних депутатів, щоб бюджет набув чинності з 1 січня 2012», — сказано у повідомленні.

Прес-служба зазначає, що, зі слів прем'єр-міністра Миколи Азарова, не можна ставити бюджетний процес у залежність від термінів досягнення домовленостей з Росією.

Як повідомляли Ukranews, у ЗМІ з'явилася інформація, що 7 грудня Азаров дав розпорядження готувати «жорсткий варіант» державного бюджету-2012 за ціною на газ не менше ніж 400 доларів за 1 тис. кубометрів і вносити такий документ на розгляд Верховної Ради. Також йшлося, що після зустрічі із Президентом Віктором Януковичем Азаров був сильно роздратований.

23 жовтня

Інші дати
Народився Пилип Козицький
(1893, с. Летичівка, Черкаська область – 1960) – український композитор, музикознавець, педагог, громадський діяч. Один з організаторів і керівників Музичного товариства імені Миколи Леонтовича.
Ой одна я, одна, Як билиночка в полі, Та не дав мені бог Ані щастя, ні долі. Тілько дав мені бог Красу – карії очі, Та й ті виплакала В самотині дівочій. (слова Тараса Шевченка, музика Пилипа Козицького)
Розгорнути