chrome firefox opera safari iexplorer

Телепроект Поплавського отримав 5 млн грн з держбюджету

06 квітня 2012 о 13:11

Міністерство культури уклало угоду з Міжнародним благодійним фондом «Обдаровані діти України» на проведення дитячого конкурсу «Крок до зірок».

Вартість угоди склала 5,00 млн грн., пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Проект «Крок до зірок» за участю дітей віком від 5 до 14 років транслюється на державному «Першому національному» телеканалі.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки авторські права на телепроект належать благодійному фонду з 2006 року.

Кошти виділено з державного бюджету.

Директором та засновником БФ «Обдаровані діти України» є ректор Київського національного університету культури й мистецтв Михайло Поплавський.

Державний бюджет раніше також фінансував фестиваль Поплавського. Однак в 2009 році за даними міністра культури Василя Вовкуна було знято окремий рядок по фінансуванню «Кроку до зірок».

Зараз Мінкульт очолює Михайло Кулиняк.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути