chrome firefox opera safari iexplorer

З Держбюджету на кінофестиваль дружини мільярдера Тігіпка виділили 2 млн грн

22 серпня 2011 о 10:02

Державна служба кінематографії Міністерства культури і туризму 16 серпня уклала угоду з ТОВ «Український кінофестиваль» на підготовку і проведення Одеського міжнародного кіновествалю вартістю 2,00 млн грн. Кошти виділено з державного бюджету.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише портал «Наші гроші».

В обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою «у одного учасника», пояснюється, що вибір процедури пов’язаний з відсутністю альтернативи.

Власниками ТОВ «Український кінофестиваль» є директор Одеського фестивалю Денис Іванов і президент фестивалю Вікторія Тігіпко. Дружині віце-прем’єра належить 91% статутного капіталу фірми.

Нагадаємо, Сергій Тігіпко в останньому рейтингу українських багатіїв «Forbes» знаходиться на 14-му місті ($827 млн).

Другий одеській кінофестиваль пройшов в середині липня за участі світових зірок шоу-бізнесу, у тому числі Джона Малковіча.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути