chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві можна буде орендувати підземні переходи

06 грудня 2011 о 13:17

Столична влада здасть в оренду бізнесменам площі в підземних переходах, щоб вони навели порядок серед торговців, повідомив голова КМДА Олександр Попов.

"Ми зараз оголошуємо конкурс і починаємо пошук партнерів, які візьмуть на себе обслуговування столичних підземних переходів. Сьогодні місто витрачає на їх обслуговування, підтримку в санітарному стані і ремонт 15 мільйонів гривень на рік. Якщо ми передамо підземні переходи представникам бізнесу, вони не тільки зможуть організувати в них цивілізовану торгівлю, але також платити місту за їх використання і підтримувати їх у належному стані ", — сказав Попов.

За словами очільника КМДА, влада Києва вирішила піти на такий експеримент опираючись на закордонну практику.

Нагадаємо, у вересні Попов пообіцяв, що з переходів, де є порушення вимог техніки безпеки, санітарних норм, — усі кіоски приберуть.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути