chrome firefox opera safari iexplorer

Відтепер у таксі аеропорту “Бориспіль” можна буде перевірити правильність ціни поїздки

19 грудня 2012 о 10:40

В таксі аеропорту “Бориспіль” розмістять спеціальні інформаційні матеріали. Вони допоможуть пасажирам перевірити правильність розрахунків щодо вартості поїздки.

Про це УНН повідомили у прес-службі МА “Бориспіль”.

“8 грудня один з клієнтів SkyTaxi, Jose Louis Orihuela, повідомив у соціальних мережах про неналежне обслуговування зі сторони таксиста SkyTaxi — таксист видав після поїздки від аеропорту до Києва замість фіскального чеку оперативний та отримав вищу суму в якості оплати за проїзд. Після отримання звернення аеропорт відсторонив водія від роботи, провів службове розслідування та передав матеріали справи до міліції. Клієнту SkyTaxi забезпечили безкоштовну поїздку з Києва до „Борисполя“ на зворотній рейс 15 грудня та швидку реєстрацію в аеропорту”, — повідомили у прес-службі.

“Оскільки аеропорт „Бориспіль“ дбає про якість обслуговування пасажирів, для нас важливий зворотній зв’язок із клієнтами. Зауваження та побажання наших партерів та клієнтів дозволяють вдосконалити наш сервіс, покращити якість обслуговування, — зазначили в прес-службі аеропорту. — Наразі розробляються спеціальні інформаційні матеріали, які будуть розміщені в кожній машині. Вони допоможуть пасажирам перевірити правильність розрахунків щодо вартості поїздки”.

Нагадаємо, 10 грудня іспанський викладач заплатив за послуги Sky Taxi, яким їхав від летовища «Бориспіль» до Подолу, 537 грн. У розрахунковому документі написано, що відстань між пунктами становить 127 км.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути