chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відбудеться свято на льоду

22 грудня 2011 о 00:23

У перший день шкільних зимових канікул, 26 грудня 2011 року, у Києві відбудеться родинний спортивний фестиваль «Зимові старти на льоду».

Це свято вже стало традиційним для мешканців міста. Котрий рік поспіль ковзанка на Оболоні (за адресою: вул. Лайоша Гавро, 4-Г) зустрічає киян та гостей столиці яскравим зимовим дійством, у якому беруть участь усі охочі. Благородною метою подібних заходів є оздоровлення та залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також пропаганда здорового способу життя.

Примітно, що цього року відкриття фестивалю збігається з першим днем шкільних канікул і участь у ньому є безкоштовною для всіх.

Офіційне відкриття фестивалю відбудеться о 12 годині. У відкритті фестивалю візьмуть участь керівництво Київської міської державної адміністрації, Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА, представники молодіжних громадських організацій.

Усі, хто завітає на спортивно-оздоровчий комплекс у день відкриття, матимуть нагоду позмагатися у силі, спритності, винахідливості, а також просто гарно відпочити. У рамках конкурсної програми, яку підготували організатори та партнери фестивалю, передбачені цікаві змагання з елементами хокею, футболу на льоду, естафети на ковзанках та інші спортивно-розважальні ігри. На переможців змагань чекатимуть заохочувальні призи від організаторів фестивалю.

У Головному управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту запевняють, що свято на льоду з різноманітними конкурсами та змаганнями дозволить кожному учасникові стати частиною зимової феєрії та отримати незабутні враження.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути