chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні запрацює перша телевізійна соціальна мережа

22 грудня 2011 о 10:43

В Україні запрацює перша телевізійна соціальна мережа SAY TV.

Кожен небайдужий зможе розміщувати свої відеоповідомлення на сторінці SAY TV. Звідти найцікавіші відеоматеріали та їхні автори мають шанс потрапити в ефір українських теленовин чи ток-шоу залежно від актуальності відзнятого.

Мережу SAY TV підтримують провідні телеканали, громадські організації та шоу-зірки. На цьому порталі відомі українці  залишатимуть свої відеовідповіді на відеозапитання своїх прихильників.

Христина Бондаренко, продюсер проектів Say TV на «5 каналі»: "Якщо ця новина варта ефіру і людина про це говорить, ми обов'язково поставимо це чи в «Новини», чи в підсумкову програму «Час», тобто вона знайде свій ефір".

Олексій Семенов, продюсер Say TV: "Все мы знаем: смотрим телевизор, сидим дома, и телевизор в одностороннем порядке несет мне информацию. Люди разговаривают с телевизором и зачастую люди говорят намного интересней, чем те персонажи, которые находяться там. И сейчас благодаря этому ресурсу есть возможность в разных программ, в разных медиа выводить людей в свой эфир".