chrome firefox opera safari iexplorer

17 потягів щодня курсуватимуть між Україною і Польщею під час Євро

11 січня 2012 о 09:27

До 17 потягів щодня курсуватимуть між Україною і Польщею під час фінальної частини чемпіонату Європи з футболу нинішнього року і перевозитимуть близько 9 тисяч пасажирів. Про це повідомив директор Польських залізничних комунікацій (PKP Intercity) Януш Маліновський.

«Згідно з планами, під час чемпіонату в Україну щодня їздитиме 17 потягів. Більшість з них курсуватиме через пункти пропуску Дорогуськ-Ягодин (Волинська область) і Перемишль-Мостиська (Львівська область). Загалом потяги зможуть перевозити щодня близько 9 тисяч пасажирів», – передає Польська агенція преси думку Маліновського.

Детальний розклад потягів під час ЧЄ-2012, імовірно, буде відомий у березні. «Розклад руху на Євро-2012 має всі шанси бути готовий у березні, завдяки чому продаж квитків став би доступним за три місяці до початку чемпіонату», – наголосив голова польської залізниці.

Він також зазначив, що спочатку відбудуться консультації з представниками перевізників з різних країн щодо укладення міжнародних маршрутів. Після їх укладення, узгоджуватиметься рух потягів по країні, а насамкінець – регіонального та локального сполучень. З міжнародними партнерами особлива увага звертатиметься на рух потягів під час УЄФА ЄВРО 2012, констатував він.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути