chrome firefox opera safari iexplorer

В Інтернеті з'явився фан-гід Україною та Польщею

23 травня 2012 о 15:25

Міжнародна асоціація футбольних уболівальників запустила в Інтернеті фан-гід Польщею та Україною, де вболівальники зможуть знайти корисну інформацію про міста чемпіонату Європи з футболу 2012-го року.

«Фан-гід створений в рамках проекту „Поважай культуру вболівальників“ і містить актуальну інформацію про транспорт і проживання, поради, де можна пообідати, особливості місцевого законодавства і відомості про матчі», — пише Інтерфакс-Україна.

Інформацію збирали місцеві вболівальники, тобто вона повинна повністю відповідати потребам любителів футболу", — повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Проект «Поважай культуру вболівальників» має на меті надати всю необхідну інформацію гостям Євро-2012. Для цього в усіх восьми містах турніру будуть засновані спеціальні фан-посольства.

Вони надаватимуть бажаючим надійну та об'єктивну інформацію. Цілодобово буде працювати служба і телефон екстреної допомоги. Тут же приїжджі вболівальники зможуть спілкуватися з місцевими любителями футболу.

У містах і наметових містечках будуть працювати фан-посольства поменше, де уболівальникам будуть готові допомогти професійні консультанти та соціальні працівники.

Стаціонарні фан-посольства знаходяться за наступними адресами: Київ: близько Хрещатика, 44 (вхід у фан-зону УЄФА), Донецьк: школа № 2, вул. Артема, 129A, Харків: вул. Сумська, 39; площа Свободи, Львів: проспект Свободи, 7-10; Гданськ: Тарг Венглеви, Познань: вул. 3 травня, 46, Варшава: Краківське передмістя, 83, Вроцлав: вул. Шевська, 66/67A.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути