chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні відкриються «посольства для фанів» на період ЧЄ-2012

08 грудня 2011 о 14:41

В Україні та Польщі будуть створені «посольства для фанів» на період проведення чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. Про це повідомив у ході прес-клубу у міністерстві директор  департаменту консульської служби Андрій Олефіров, передає кореспондент УНН.

«Ідея полягає у створенні так званих „fun ambassies“, тобто посольств для фанів. І це буде в Україні та Польщі», — сказав А.Олефіров.

За його словами, головний сенс такої ідеї полягає в тому, щоб поряд із консульствами іноземних держав та МЗС України та Польщі до роботи із вболівальниками долучились власне самі вболівальники.

«Там будуть працювати досвідчені вболівальники…Досвідчені вболівальники, які не вживають при цьому алкоголю», — наголосив директор департаменту.

За словами А.Олефірова, під «посольства для фанів» будуть виділені приміщення, а також відкриті гарячі лінії для звернення футбольних фанів.

Нагадаємо, Чемпіонат Європи з футболу проходитиме з 8 червня по 1 липня 2012 року в Україні та Польщі. В Україні турнір прийматимуть чотири міста: Київ, Донецьк, Львів і Харків. Право провести Фінал Чемпіонату Європи затверджено за київським НСК «Олімпійський».

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути